Ladataan Tapahtumat

Rento koskikauden avaus johon myös muut kuin melojat tervetulleita!

Melontaa Kiimingin Koitelinkoskilla lauantaina 5.5. klo 12 alkaen.

Tarkoitus on meloa kevättulvan täyttämässä joessa sekä nauttia hyvästä seurasta. Mikäli kevät edistyy normaalisti ja jäät ehtivät lähteä joesta, niin luvassa on vauhdikasta koskimelontaa Koitelin kuohuissa. Kevät on myöhässä ja ilmoitellaan lähempänä tarkemmin jäätilanteesta yms.

Ellei halua lähteä melomaan, voi paikalle toki saapua myös nauttimaan kevätpäivästä ja Koitelin kauniista maisemista. Alueella paljon nähtävää sekä makkaranpaistopaikkoja yms.

Koskesta löytyy useita haaroja ja laskulinjoja on varsin paljon. Kajakit on helppo kantaa ylös huollettuja polkuja pitkin.
Vesitilanteesta riippuen löytyy laskureittejä koskiluokista II-III+ eli koskimelontakokemusta isosta vedestä on hyvä olla eikä melontaa suositella aloittelijoille. Eskimokäännös koskessa sekä akanvirtaanmenot tulee olla hanskassa.

Vastuukysymyksissä jokainen on vastuussa itsestään, kuten kaikissa muissakin kevään melonnoissa. Levittäkää sanaa tutuille kokeneille koskimelojille.

KOITELIN RESIDENSSI kosken alapuolella on varattu n klo 14 eteenpäin ja on melojien käytössä tukikohtana seuraavaan päivään asti. Siellä voidaan viettää iltaa, saunoa ja noin 10 melojaa mahtuu myös yöpymään. Residenssi sijaitsee heti kosken lopussa joen etelärannalla.

Yöpyjät mielellään ilmoittaukaa 0500-292580 Kalervo.

Residenssiin saavat tulla myös muut kuin melojat mutta saunaan ja yöpymiseen on etusija melojilla.

Lisätietoja alueesta: https://koiteli.fi/

Kokoonnutaan Koitelin parkkipaikalle klo 12 ja lähdetään porukalla nauttimaan tutusta lähikoskesta tulvamuodossa.
Sunnuntaina tarkoitus meloa koskessa joko Koitelissa tai jossain lähialueella missä vesi liikkuu riittävän monttuisesti. Katsotaan yhdessä minne suunnataan sunnuntaina.

Koitelinkosken parkkipaikka:
Karttalinkki https://goo.gl/maps/5AjzXCUHAvs

Osoite: Ylikiimingintie 436 90900 Kiiminki

Share This Story, Choose Your Platform!