Jäsenille etuja

OSM pyörii monen muun seuran tavoin vapaa- ja omaehtoisen toiminnan varassa. Seura tarjoaa lähinnä mahdollisuuksia: mitä aktiivisempi olet, sitä enemmän saat. Hyöty pelaa molemminpuolisesti, jos voit osallistua myös seuran tehtäviin.

Jokaisen jäsenen velvollisuus on itse huolehtia vuosittain jäsenmaksun maksamisesta. Kun olet maksanut vuotuisen jäsenmaksun itselle ja tarvittaessa myös perheenjäsenille, saat seuraavat huikeat jäsenedut käyttöösi samalla rahalla.

Seuran kalusto

Jäsenmaksulla saat koko seuran kaluston käyttöösi maksutta aina vuodeksi kerraallaan. Uutta kalustoa hankitaan jäsenten toiveiden mukaisesti, jos uudelle kalustolle löytyy tilaa seuran vajalta tai kontista. Lue lisää kalustosta ja lainausohjeista.

Viikoittainen uimahallivuoro

Talvikaudella voi käydä viikottain Raatin uimahallissa seuran vuorolla. Vuorolla voi meloa ja puljata, jotta tuntuma säilyy ja taidot karttuvat. Voit myös käydä pelkästään uimassa hallissa vuoron aikana.

Kurssit, retket, reissut, iltamelonnat yms.

Näiden riemujen määrä riippuu jäsenten omasta aktiivisuudesta. Seuraa aktiivisesti seuran whatsup-ryhmiä. Seuralaiset käyvät kesällä koskessa vesitilanteen salliessa ja merelle kerran viikossa. Löydät näihin liittyvät tiedot whatsup:sta.

Hyvää melontaseuraa

OSM:n mukana tutustut toisiin melojiin, niin Oulun seudulta kuin muualtakin Suomesta. Aloittelija oppii kokeneempien mukana eikä asioita tarvitse opetella kantapään kautta. Seuran nimissä on tarjolla muutakin yhteistä toimintaa, mm. hiihto/laskettelureissuja.

Alennuksia melontaliikkeistä

OSM:n jäsenet saavat Melomon ostoista -15% alennuksen. Asioidessa paikan päällä, kerro olevasi jäsen. Jos taas tilaat verkosta, kerro asia sähköpostilla heille.

Katso myös