Melontavarusteiden lainaus

Seuran kajakkeja säilytetään kahdessa paikassa: Oulujoen rannalla Nokkalan venevajassa ja meren tuntumassa Mustasalmen rannassa. Kalustoa voivat lainata vain seuran jäsenet. Kesästä 2023 kajakit varataan käyttöön sähköisestä varauskirjasta. Avaa varausohjeet.

Kalustosta, lainauksesta ja säilytyspaikkojen avaimista voi kysellä seuran sähköpostiosoitteesta kysy(at)osm.fi.

Nokkalan vaja

Mustasaaren kontti

Lainausohjeet

Kalustoa lainaavan on puhdistettava ja kuivattava kajakit sisältä ja ulkoa käytön jälkeen. Tavaratilojen kannet on jätettävä auki. Meri- ja kuitukajakkeja ei saa vetää maata myöten, etteivät peräsimet/peräevät rikkoudu. Liivit ja aukkopeitot puhdistetaan ja ripustetaan kuivumaan.

Kun saavut vajalla ja olet ottamassa kajakkia lainaan, varaa aina kajakki varauskalenterista. Jos vajalla on paikalla kajakki, joka on varattu, niin varattua kajakkia ei voi lainata. Odota varauksen loppumista, ennenkuin lainaat kajakin käyttöösi.

Sähköisestä varauskalenterista ei voi nähdä toisten jäsenten varauksia, joten muista aina perua varauksesi, jos et tarvitse varaamaasi kajakkia. Nyt se onnistuu helposti kotisohvalta, samoin myös vapaan kaluston tarkistaminen.

Voit varata yhden kajakin enintään neljäksi päiväksi itsellesi. Kun haluat käyttöösi useamman kajakin esimerkiksi viedäksesi ystäväsi melomaan, voit varata enintään kolme kajakkia kerrallaan, mutta vain yhdeksi päiväksi. Kysy lupa seuralta, jos haluat lainata kajakkia/kajakkeja pidemmäksi aikaa. Seuran kalenterissa oleville retkille ei tarvitse kysyä lupaa.

Kun huomaat kajakin tai jonkin muun varusteen olevan rikki, lähetä viestiä seuran sähköpositosoitteeseen kysy(at)osm.fi.