Melontavarusteiden lainaus

Seuran kajakkeja säilytetään kahdessa paikassa: Oulujoen rannalla Nokkalan venevajassa ja meren tuntumassa Mustasaaressa, jonne on hankittu kontti. Kalustoa voivat lainata vain seuran jäsenet. Vajoissa on lainauskirjat, johon kajakkien varaukset tehdään. Kalustosta, lainauksesta ja säilytyspaikkojen avaimista voi kysellä seuran sähköpostiosoitteesta info(at)osm.fi.

Nokkalan vaja

Mustasaaren kontti

Lainausohjeet

Kalustoa lainaavan on puhdistettava ja kuivattava kajakit sisältä ja ulkoa käytön jälkeen. Tavaratilojen kannet on jätettävä auki. Meri- ja kuitukajakkeja ei saa vetää maata myöten, etteivät peräsimet/peräevät rikkoudu. Liivit ja aukkopeitot puhdistetaan ja ripustetaan kuivumaan.

Tarkasta aina ensin varaustilanne. Jos vajalla on paikalla kajakki, josta on varaus mutta jota ei ole haettu, voit soittaa varaajalle ja kysyä, aikooko hän käyttää varauksensa.

Merkitse varauskirjaan nimesi, puhelinnumerosi, laina-aika ja melontakohde.

Voit varata yhden kajakin enintään kolmeksi päiväksi itsellesi. Kun haluat käyttöösi useamman kajakin esimerkiksi viedäksesi ystäväsi melomaan, voit varata enintään kolme kajakkia kerrallaan, mutta vain yhdeksi päiväksi. Kysy lupa seuralta, jos haluat lainata kajakkia/kajakkeja pidemmäksi aikaa. Seuran kalenterissa oleville retkille ei tarvitse kysyä lupaa.

Kun huomaat kajakin tai jonkin muun varusteen olevan rikki, lähetä viestiä seuran sähköpositosoitteeseen info(at)osm.fi.