KALUSTO

Seuralla on tarjolla monipuolista melontakalustoa: yhdelle, kahdelle, isolle ja pienelle melojalle, merelle ja joelle ja niin edelleen… Kaikki ovat jäsenten käytettävissä ilman erillistä maksua. Seuran paatit on numeroitu ja nimikoitu. HUOM! OSM ei vuokraa kajakkeja.

Seuran merikalusto löytyy Hietasaaren kontista. Merikalusto koostuu pääasiassa eri kokoisista Wilderness merikajakeista. Nokkalan vajalta löytyy seuran muu kalusto. Muu kalusto koostuu erilaisista ja eri ikäisistä järvi- ja jokiretkeilyyn sekä kosken laskuun ja pelimelontaan sopivista kajakeista.

Perusmelontapaketin (kajakki, aukkopeitto, liivit, mela) saa koottua kummallakin vajalla. Koskimelontaan – ja retkeilyyn tarvittavia kypäriä säilytetään Nokkalassa.

Tärkein lainausohje on, että kun löydät vajalta sopivan kajakin melontaa varten, tarkasta aina ettei se ole varattu. Kajakki voi olla paikalla, vaikka se olisi varattu tai varaus voi alkaa melontasi aikana. Jollakin saattaa mennä kauan suunniteltu reissu mennä pilalle, jos joku toinen on ottanut hänen varaamansa kajakin vajalta käyttöönsä.

Kesällä kalustoa lainataan paljon eikä äkkilähtöihin välttämättä löydy haluttua kajakkia tai muita varusteita. Varauksen voi tehdä tehdä silloin jo etukäteen, vaikka heti melontakerran jälkeen. Lue lisää lainausohjeista.

Katso lainausohjeet