Liittyminen seuran jäseneksi

OSMiin liittyminen käy helposti maksamalla 50 euron jäsenmaksun, joka kattaa koko kalenterivuoden toiminnan. Liittymisestä tai kaluston käytöstä ei veloiteta muita erillismaksuja. Perheenjäsen pääsee mukaan 15 eurolla ja saa samat jäsenedut kuin varsinainen jäsen. Kaikki jäsenet ovat myös Suomen Melonta- ja soutuliiton jäseniä.

———-
Seuran tiedottaminen tapahtuu sähköisen jäsenkireen, Facebook-ryhmän ja whatsup-yhteisön kautta, joten uusien jäsenten suositellaan tilaamaan tältä sivulta jäsenkirje. Jäsenkirjeessä on liittymislinkit muihin kanaviin kuten whatsup ja Facebook-ryhmä. Jäsenrekisteriin lisäämme vain seuran varsinaisen jäsenen nimen sekä perheenjäsenten lukumäärän. Emme kerää muita tietoja seuralaisista.
———-

Maksa jäsenmaksu seuran tilille, tilinumero OP FI74 5740 8940 0231 19. Maksaessa käytä viitenumeroa 8002. Jäsenmaksun maksaja tulkitaan automaattisesti varsinaiseksi jäseneksi ja ylimääräiset suoritukset perheenjäsenten maksuiksi.

Seura ei muistuta vuosittain jäsenmaksun maksamisesta vaan jäsenmaksun maksaminen on jokaisen jäsenen omalla vastuulla. Maksa jäsenmaksusi aina alkuvuodesta, mielellään ennen vuoden ensimmäistä hallivuoroa tai vuoden ensimmäistä melontakertaa.

———-

OSM tiedotus toimii nettisivujen, whatsup-yhteisön, Facebookin ja uutiskirjeen välityksellä.

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Katso myös