HUOM! KUN LAINAAT KALUSTOA, MUISTA MERKITÄ SE VARAUSKIRJAAN!

Seuralla on tarjolla monipuolista melontakalustoa: yhdelle, kahdelle, isolle ja pienelle melojalle, merelle ja joelle ja niin edelleen… Kaikki ovat jäsenten käytettävissä ilman eri maksua. Seuran paatit on numeroitu ja nimikoitu. Tällä sivulla on kuva ja tarkemmat tiedot kajakeista. HUOM! OSM ei vuokraa kajakkeja.

Merikalusto löytyy Hietasaaren kontista ja muut Nokkalasta. Peruspaketin (kajakki, aukkopeitto, liivit, mela) saa koottua kummallakin vajalla, mutta kypäriä säilytetään vain Nokkalassa. Kesällä kalustoa lainataan paljon eikä äkkilähtöihin välttämättä löydy haluttua kajakkia tai muita varusteita. Kannattaa siis tehdä varaus etukäteen.

Kontissa on muutama kajakkipaikka, joita jäsenet voivat vuokrata käyttöönsä. Tilannetta voi kysellä konttivastaavalta.Tarkemmat ohjeet avaimista ja muista lainauskäytännöistä esitellään Lainausohjeissa.

TARKASTA AINA LAINATESSA, ETTEI KAJAKKIA OLE JO VARATTU! Jollakin saattaa mennä kauan suunniteltu reissu mennä mönkään, jos joku toinen on napannut hänen varaamansa kajakin vajalta käyttöönsä.

Katso lainausohjeet