Uimahallivuoroja varten tarvitaan jokaiselle vuorolle vuoron vanhin. Kuka tahansa vuorolle tulija voi ilmoittautua vuoron vanhimmaksi seuran Facebook sivuilla. Vuoron vanhimman tehtävä on valvoa toimintaa melonta-altaalla. Jos vuoron vanhinta ei ole keskiviikkoon mennessä, niin seuraavan lauantain vuoro perutaan.

Tänä vuonna melontaan varatulla altaalla saa olla vain kajakilla. Varataan siis se allas melontaharjoituksiin. Uimiseen ja vesileikkeihin on käytössä Raatin uimahallin muut altaat. Tämä siksi, ettei uima-altaalla satu vahinkoja, jotka voisivat johtaa koko vuoron loppumiseen. Lapset ovat uimahallissa vanhempien vastuulla.

Raatin uimahallivuoroa ei ole 10.11. Päivät voi tarkistaa aina sivujen kalenterista. Siellä myös ilmoitetaan vuoron perumisesta.

Uimahalliivuoron allasaika on 19-20. Uimahalliin pääsee sisään puolituntia ennen allasvuoron alkua. Jos tuot oman kajakkisi, niin sen voi viedä kahvioon uimahallin oven eteen. Ennen ensimmäistä vuoroa kajakki on hyvä pestä hiekasta ja lehdistä ennen altaaseen vientiä.